Family Day

Sve brži tempo života koji prati današnjicu, ostavlja sve manje vremena zaposlenim osobama za kvalitetno druženje  i zabavu  unutar porodice. Pritisnuti svojim poslovnim obavezama, a deca svojim školskim i vanškolskim aktivnostima, zaboravljamo koliko je bitno provesti kvalitetno vreme u igri, zabavi i nadmetanju sa decom.

Smart Adventure – Family Day

Family Day“ dešavanja u organizaciji Smart Adventure tima mogu biti jednodnevna ili vikend druženja Vaših zaposlenih i njihovih porodica.

U okviru programa „Family Day“, jedan deo vremena je odvojen za nezavisna druženja odraslih i dece.

U okviru druženja odraslih, može se organizovati jedan od kraćih vidova team buildinga ili zabavno -rekreativnih dešavanja prilagodjenih Vašim zaposlenima. Istovremeno bi se za decu organizovano sprovodio program u okviru kojeg praktikujemo: sportsko-rekreativni sadržaj, umetničke radionice, pozorišnu predstavu, orijentiring…

Family DaySledi zajedničko druženje odraslih i dece, kroz aktivnosti koje, u dogovoru sa Vama, organizujemo: sportska takmičenja izmedju roditelja i dece, kviz znanja prilagodjen deci  a težak za roditelje, muzička takmičenja, šaljivi izbor  za „Naj crtež moje porodice“ i sl…

Uživanje je zagarantovano, kao i oslobadjanje od stresa Vašh zaposlenih! Nakon organizovanja „Family Day“ aktivnosti, Vaši zaposleni će sa jednom novom dozom pozitivne energije i stava biti spremniji za nove poslovne poduhvate. Jer, dokazano je u mnogobrojnim istraživanjima, da dobra porodična atmosfera direktno ima uticaja na efikasnost zaposlenih.  Zbog toga preporučujemo da bar jednom godišnje organizujete „Family day“ za Vaše zaposlene.

Na OVOM linku možete pogledati naše reference!