O nama

Od samog svog osnivanja 2003. godine, agencija SMART ADVENTURE uspešno se bavi animacijom i rekreacijom dece, ali i odraslih.
U okviru svojih aktivnosti, agencija je od 2008. godine uvrstila u svoju ponudu organizovanje team building dešavanja za sve oblike društvenih organizacija, kao i organizovanje dečijeg letnjeg sportsko-rekreativnog kampa čiji je glavni cilj da se deca uzrasta od 7–11 godina starosti ( a koja do sada nisu uzela svoje učešće u organizovanom vidu bavljenja sportom ) kroz igru i animaciju upoznaju sa različitim sportovima, u bezbednom okruženju i u društvu svojih vršnjaka.logo_skike

Obzirom da agencija u svom radu na prvo mesto ističe značaj bezbednosti svakog učesnika ( bilo da su u pitanju deca ili odrasli ), strogo se vodi računa gde se aktivnosti sprovode, koga agencija angažuje za svoje saradnike, a sve u cilju što kvalitetnije usluge.

Da “Adventure” nije samo sastavna reč poslovnog naziva koja lepo zvuči i treba da privuče pažnju, agencija u svojoj ponudi nudi jedinstvenu avanturu, a koja se tiče jednog sasvim novog sporta i oblika rekreacije koji polako, ali sigurno podstaje hit u svetu, a zove se SKIKE ( skajk ).

Još malo o nama!

Ono što o nama želimo da istaknemo, a što svakako krasi rad agencije, jeste školica sporta pod nazivom „SKOK U SPORT“, koja tri puta nedeljno u osnovnoj školi “22. oktobar” u Surčinu okuplja mališane školskog i predškolskog uzrasta, starosti od 4 godine.

Do sada smo bili u prilici da radimo i organizujemo:

  • rekreativne nastave za vodeće agencije koje se bave dečijim turizmom
  • dečije letnje i zimske sportske kampove
  • animaciju svih vrsta proslava
  • team building aktivnosti

I tu se naša priča ne završava…

O nama govore naše reference koje možete pogledati na OVOM linku