Naš timNaš tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom


Tijana Savković
Glavni animator i rekreator
Višegodišnje radno iskustvo u oblasti animacije i rekreacije. Svojom harizmom i inicijativom obogaćuje celokupni događaj.


Marija ŠvigirDiplomirani psiholog
Kouč i profesionalni trener za soft skills (razvoj veština) i HRM. Iza sebe ima preko 400 treninga i preko 5000 učesnika. Ima iskustva i na rukovodećoj poziciji u HR službi.

Kreirala i implementirala programe za relevantne oblasti razvoja ljudskih resursa i savremenog menadžmenta (komunikacione veštine, asertivnost, timski rad, motivacija zaposlenih, uspešna prezentacija, upravljanje vremenom, upravljanje stresom, vodjenje sastanaka, menadžment konfliktima, zadovoljstvo zaposlenih, korporativna društvena odgovornost, upravljanje ljudskim resursima, selekcija i regrutacija, obuka i razvoj zaposlenih, trening za trenere itd.)

Pored članstva u nekoliko trening saveta, član je i Upravnog odbora Evropskog Saveta za Mentoring i Koučing (European Mentoring & Coaching Council Serbia) kao i Udruženja Poslovnih Konsultanata Srbije (Association of Management Consultants Of Serbia). Od 2006.senior trener za programe ličnog i organizacionog razvoja Menadžment Centra Beograd. Radi i kao kouč za NET EXPAT.


Ivan Milosavljević Diplomirani pedagog fizičke kulture
Osnivač i direktor Agencije SMART ADVENTURE. Organizacijom i animacijom događaja bavi se od 2000 godine. Njegov rad prati dosta zabave kroz animaciju i sportske aktivnosti. SKIKE instruktor – trener. Prvi sa takvim zvanjem u Srbiji.

Dugogodišnji radnik i stručnjak u oblasti rekreacije i sporta. Iskustvo stečeno u radu sa različitim uzrastima pretače u osmišljavanje raznoraznih programa u svetu rekreacije i animacije. Kreator i realizator velikog broja različitih team building igara i scenarija. Odlikuje ga kreativnost u radu, bogat repertoar različitih ideja i igara a sve to prati i velika količina zabave..
Tri godine kao referent za sport i rekreaciju u hotelu Omorika na Tari, zatim kao animator za decu i odrasle u Grčkoj, letnjih kampova kao što su „Naša Srbija“, YUBAC, Skok u sport.

Naš tim je spreman za sve izazove!
Na OVOM linku možete pogledati naše reference!