Family Day

Sve brži tempo života koji prati današnjicu, ostavlja sve manje vremena zaposlenim osobama za kvalitetno druženje i zabavu unutar porodice. Pritisnuti svojim poslovnim obavezama, a deca svojim školskim i vanškolskim aktivnostima, zaboravljamo koliko je bitno provesti kvalitetno vreme u igri, zabavi i nadmetanju sa decom.

Smart Adventure – Family Day

family-day-smartadventure

„Family Day“ dešavanja u organizaciji Smart Adventure tima mogu biti jednodnevna ili vikend druženja Vaših zaposlenih i njihovih porodica.

U okviru programa „Family Day“, jedan deo vremena je odvojen za nezavisna druženja odraslih i dece.

U okviru druženja odraslih, može se organizovati jedan od kraćih vidova team buildinga ili zabavno -rekreativnih dešavanja prilagodjenih Vašim zaposlenima. Istovremeno bi se za decu organizovano sprovodio program u okviru kojeg praktikujemo: sportsko-rekreativni sadržaj, umetničke radionice, pozorišnu predstavu, orijentiring…

Sledi zajedničko druženje odraslih i dece, kroz aktivnosti koje, u dogovoru sa Vama, organizujemo: sportska takmičenja izmedju roditelja i dece, kviz znanja prilagodjen deci a težak za roditelje, muzička takmičenja, šaljivi izbor za „Naj crtež moje porodice“ i sl…

Uživanje je zagarantovano, kao i oslobadjanje od stresa Vašh zaposlenih! Nakon organizovanja „Family Day“ aktivnosti, Vaši zaposleni će sa jednom novom dozom pozitivne energije i stava biti spremniji za nove poslovne poduhvate. Jer, dokazano je u mnogobrojnim istraživanjima, da dobra porodična atmosfera direktno ima uticaja na efikasnost zaposlenih. Zbog toga preporučujemo da bar jednom godišnje organizujete „Family day“ za Vaše zaposlene.