O nama

Smart

ADVENTURE

Dobro došli u SMART ADVENTURE, vodeću turističku agenciju u Srbiji, specijalizovanu za kreiranje jedinstvenih i uzbudljivih turističkih iskustava za pojedince, porodice i grupe. Nudimo širok spektar usluga uključujući korporativni turizam, avanturistička putovanja, kulturne ture, eko-turizam i obrazovne ekskurzije.

Smart Adventure je vaše mesto za uzbudljive tim bilding avanture, edukativne ekskurzije za decu i jednodnevne izlete po Srbiji koji oduzimaju dah. Specijalizovani smo za kreiranje prilagođenih putovanja koja zadovoljavaju interesovanja i ciljeve vaše grupe, obezbeđujući da svaki član vašeg tima ili porodice ima nezaboravno iskustvo. Od uživanja u svim čarima Palićkog jezera do istraživanja Rtnja I Divčibara, imamo ponešto za svakoga. Dozvolite da Vam pomognemo da isplanirate svoju sledeću avanturu u Srbiji.

Verujemo da putovanje treba da bude više od odmora, trebalo bi da bude prilika za rast i povezivanje. Zbog toga nudimo širok spektar avantura za tim bildinge koje su dizajnirane da pomognu vašem timu da se poveže, izgradi poverenje i poboljša veštine komunikacije i rešavanja problema. Naši iskusni vodiči i animatori će voditi vašu grupu kroz razne izazove i aktivnosti koje su prilagođene ciljevima i interesovanjima vaše grupe. Naša misija je osmeh zadovoljnih korisnika, stvaranje uspomena koje ćete prepričavati još dugo nakon što se putovanje završi I želja da baš sa nama pođete u neku novu avanturu.

U Smart Adventure ponosimo se što pružamo izuzetnu uslugu, bezbednost i zabavu. Razumemo da je svaka grupa jedinstvena i radićemo sa vama da kreiramo prilagođeni program koji odgovara vašim specifičnim potrebama i interesovanjima. Dozvolite nam da za vas isplaniramo vašu sledeću avanturu u Srbiji! Pobrinućemo se da izvučete maksimum iz svoje posete bilo kom od navedenih mesta.

Team
Building

Želite pozitivan, pouzdan i efikasan tim?
Želite da Vaši zaposleni dožive nezaboravan doživljaj, a ujedno se oslobode akumuliranog stresa i pojačaju svoje samopouzdanje?