Jednodnevni izlet

Mako Banja, Mađarska

Ako želite da provedete jedan dan u miru, uživate u termalnim vodama i opustite se, jednodnevni izlet do Mako Banje u Mađarskoj je savršen izbor za Vas!

Zašto posetiti Mako Banju?

● Termalne vode: Mako Banja je poznata po svojim blagotvornim termalnim vodama koje imaju lekovita svojstva. Potopite se u ove termalne bazene i osetite kako se napetost i umor iz Vašeg tela jednostavno tope.
● Spa i wellness: Banja takođe nudi sve vrste spa i wellness usluga. Opustite se u saunama, hammamima ili uživajte u masažama i tretmanima lepote. Sjajni stručnjaci će se pobrinuti za Vaše potrebe i pružiti Vam nezaboravno iskustvo.
● Povoljne cene: Mako Banja je poznata po svojim pristupačnim cenama, što je još jedan razlog zašto je vredi posetiti. Možete uživati u izvanrednim uslugama po pristupačnim cenama.
● Blizina: Mako se nalazi nedaleko od granice sa Srbijom, što znači da je izlet do ove banje prilično jednostavan i lako dostupan. Putovanje će biti ugodno i bez stresa.
Ne čekajte više! Krenite sa nama na izlet do Mako Banje i prepustite se relaksaciji, uživanju i obnovi Vašeg tela i uma. Iskoristite priliku za beg od svakodnevnog stresa i oporavak uz blagotvorne termalne vode.

Plan putovanja:

Polazak iz Beograda autobusom oko 05.30h sa parkinga preko puta Sava Centra. Dnevna vožnja preko Novog Sada do Horgoša. Nastavak puta ka Mako Banji preko Segedina. Po dolasku slobodno vreme za kupanje i uživanje. Celodnevni boravak u banji. Polazak za Srbiju oko 17.00, mogućnost svraćanja u hipermarket Auchan u Segedinu. Polazak za Beograd oko 20h. Dolazak na mesto polaska oko ponoći.

PREPORUKA: Ponesite prikladnu odeću za bazene i saune, kao i peškire i kupaće kostime. Ne zaboravite doneti i osnovne toalete i lične potrepštine.

Ne čekajte više!
Krenite sa nama na izlet do Mako Banje i prepustite se relaksaciji, uživanju i obnovi Vašeg tela i uma. Iskoristite priliku za beg od svakodnevnog stresa i oporavak uz blagotvorne termalne vode.

Datum: 2.3.2024 i 23.3.2024. godine

Cena aranžmana: 3.100,00 dinara

Aranžman

• prevoz turističkim autobusom 50 do 90 sedišta na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema)
• turistički pratilac grupe tokom putovanja / vodič na srpskom jeziku
• troskove organizacije i vođenje puta

 • lične troškove putnika
 • putno zdravstveno osiguranje (grupna polisa) na sumu od 35000 eura-180 dinara sa administrativnim troškovima.
 • ulaznicu za banju – grupna cena po osobi 4900 forinti ( oko 11 eura) plaća se kod vodiča, dodatna karta za SPA program (sve vrste sauna, ledeni bazen, tople klupe, lekoviti bazen, toplo-hladni bazen…) – 2500
 • ostale troškove koji nisu navedeni u programu
 • Dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put.

  Program je rađen na bazi minimum 40 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 3 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo da realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

  Otkaz putovanja:

  ● Do 30 dana pred put moguć otkaz uz povraćaj novca ili promena termina izleta, posle toga moguć otkaz samo uz VALIDNU MEDICINSKU DOKUMENATACIJU ili UZ ZAMENU PUTNIKA, u protivnom se zaračunavaju storno troškovi, i to:
  ● 29-15 dana – Smart adventure zadržava 30% od cene izleta.
  ● Od 14 – 3 dana – Smart adventure zadržava 80% od cene izleta.
  ● Manje od tri dana pred put- Smart adventure zadržava 100% od cene izleta.

Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja u skladu sa standardima NATAS-a

PREMA ZAKONU O TURIZMU, ČLAN 79, ZA JEDNODNEVNE IZLETI (PUTOVANJA KRAĆA OD 24h), NIJE OBEZBEĐENA ZAŠTITA U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA.

Dnevni izlet realizuje turistička agencija SMART ADVENTURE doo, registar turizma BTP 21/2019

REZEVACIJA / UPIT


Team
Building

Želite pozitivan, pouzdan i efikasan tim?
Želite da Vaši zaposleni dožive nezaboravan doživljaj, a ujedno se oslobode akumuliranog stresa i pojačaju svoje samopouzdanje?